A tartalomból:

Tehetséggondozás, hagyományteremtés. e két szóval jellemezhető a Mester és tanítvány III. kötete, melyet a kedves Olvasó a kezében tart. A tehetséges hallgatók munkáinak tanulmányozásával a neveléstudomány, a nyelvek, a tanulás- és tanításmódszertan, a társadalomtudomány, természettudomány, testnevelés és sporttudomány , valamint a képzőművészet területén készült jobbnáljobb „alkotásokból” szemezgethetünk. Igen, alkotásokból, mert ezen munkák együttes erővel, a hallgató vagy az irányt mutató oktató ötletéből, egy szikra kipattanásával születtek.
Számos új szerző neve mellett olyanokkal is találkozhatunk, akik már az előző kötetben is megcsillantották munkájuk eredményét. ebben a kötetben az elkezdett munkák továbbvitelét követhetjük nyomon, mely már egy tapasztalt kutató szemszögéből tárja elénk az újabb eredményeket.
Nem titkolt célunk, hogy ezzel a kötettel az alsóbbéves hallgatókkal is megpróbáljuk megismertetni és egyben megkedveltetni a tudományos vagy éppen a művészi életben való munkálkodást, bízva abban, hogy az elkövetkező kötetekben már az ő munkáikat lapozhatjuk.
Dr. Vitályos Gábor Áron
ELTE TÓK
a tudományos Diákköri tanács elnöke


Letöltés

Tipp

Az ingyenes feliratkozás menüpontban pár kattintással beállíthatod, hogy az egyes kiadványokhoz, sorozatokhoz tartozó új megjelenésekkor e-mailen automatikusan értesítést kapj.

Dr. Vitályos Gábor Áron (szerk.): Mester és tanítvány III.

Hasonló kiadványok