A tartalomból:

A robotika és a kódolás gondolkodásfejlesztő hatása napjainkban mind nagyobb nyilvánosságot kap. Az ELTE Tanító- és Óvóképző Kara az elmúlt években a kora gyermekkori robotika kutatásának és oktatásának egyik fő szakmai bázisává vált. A Kar által életre hívott „Robotika, kódolás kisgyermekkorban” című évente megrendezésre kerülő konferencia a kora gyermekkori robotikával, kódolással kapcsolatos kutatások, kezdeményezések legfőbb fórumává alakult. Napjainkra egy felkészült, a gyakorlatban is aktív szakmai közösség szerveződött a konferencia köré. Ennek a közösségnek az elméleti kutatásait, jógyakorlatait, innovatív pedagógiai kezdeményezéseit mutatja be a jelen könyv. Szándékaink szerint a tanulmánykötetet újabbak követik majd.
Sok szeretettel ajánljuk a Robotika, kódolás, digitalizáció kisgyermekkorban című kötetünket a szakmai közösségek, érdeklődő pedagógusok, kutatók, szülők és egyetemi hallgatók szíves figyelmébe.


Letöltés

Tipp

Az ingyenes feliratkozás menüpontban pár kattintással beállíthatod, hogy az egyes kiadványokhoz, sorozatokhoz tartozó új megjelenésekkor e-mailen automatikusan értesítést kapj.

Lénárd András (szerk.): Robotika, kódolás, digitalizáció kisgyermekkorban

Hasonló kiadványok