A tartalomból:

A Diskurzus, jelentés, rendszer című kötet formájában a 16. Félúton konferencián (2020. november 5–6.) elhangzott előadások írásos változatának gyűjteményét tartja a kezében.
A Félúton konferenciák immár több mint másfél évtizede meghatározó részét képezik az ELTE Nyelvtudományi Doktori Iskola Magyar nyelvészet doktori programjának életének. Intézményünk hagyományává vált ugyanis, hogy a doktori program aktuálisan másodéves hallgatói minden tanév őszén megszervezik a konferenciát, amelyre valamennyi magyarországi és határon túli egyetemről invitálják doktorandusz kollégáinkat a tudományos konferencia keretei között megvalósuló szakmai diskurzusra. A konferencia azonban nem ér véget az előadásokkal: a szervezők ugyancsak hagyományosan konferenciakötet formájában teszik közzé a gondos lektoráláson átesett, az előadók által közlésre szánt kéziratokat.


Letöltés

Tipp

Az ingyenes feliratkozás menüpontban pár kattintással beállíthatod, hogy az egyes kiadványokhoz, sorozatokhoz tartozó új megjelenésekkor e-mailen automatikusan értesítést kapj.

Ballagó Júlia – Havasi Zsuzsanna – Roskó Mira Rózsa (szerk.): Diskurzus, jelentés, rendszer. Tanulmányok a 16. Félúton konferenciáról

Hasonló kiadványok